• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laatste nieuws op deze site per 20-03-2019

 

Update Maart:

Afvissen Gubbelsvijver:

Laatst februari is bekend geworden dat er waarschijnlijk toch een bever zich aan het huisvesten is bij de Gubbelsvijver. Om te zien of hij er daadwerkelijk zit, zijn er eind vorige maand een week lang beelden gemaakt met camera’s. Afhankelijk van deze beelden zal er een uitslag komen over wat te doen, en wordt er in het geval dat hij er zit, er een migratieplan en een wijzigingsverzoek gestuurd aan het RVO. Deze beslissing wordt uiterlijk half Mei verwacht.

Dus tot er een beslissing wordt genomen, mogen we gewoon op de Gubbelsvijver blijven vissen… maar het kan ook elk moment na 1 April gebeuren dat als de bever er niet zit, dat de vijver dicht gaat.

Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte..

Werkzaamheden Oude vijvers Swolgen en Tienray:

Na een eerste storting en uitrijden van 350 M3 goede grond op de beloopbare oevers, zijn er 2 weken geleden nogmaals 100 M3 gebracht om de laatste beetjes bij te vullen. Deze grond zal begin april uitgereden worden en kort daarna als het weer het toelaat, zal er gras gezaaid worden.

Vergunning aanvraag  nieuwe vijvers:

De vergunningen voor de nieuwe vijvers gaan binnenkort de deur uit, en we hopen zo rond setember te horen hoe het er voor staat. Eerste gesprekken over vragen betreffende de nieuwe locatie en de inrichting hiervan met de “buren” zijn reeds geweest en goed verlopen. Dus tot op heden verloopt alles nog volgens plan. Ook verwachten we binnenkort de offerte voor het graven van de vijvers. Zodra deze bekend is, kunnen we kijken wat er wel en niet door de aannemer gedaan kan worden, en wat we zelf nog zouden moeten doen.

Hierover t.z.t. meer..

Fusie HSV Eendracht / HSV Willem Barendsz

Met de fusie hebben we ook al stappen gezet. Het fusie voorstel is na goedkeuring door diverse instanties naar de notaris gestuurd en we verwachten over ongeveer 2 maanden een extra leden vergadering te houden waarin de fusie bekrachtigd dient te worden. Dit wordt dan een gezamenlijke vergadering met leden van beide verenigingen.

Tot zover deze “Update”, Indien er meer nieuws is zullen we dit uiteraard met jullie delen,

Met vriendelijke groet namens de besturen van HSV Eendracht / Willem Barendsz


Laatst aangepast (vrijdag, 22 maart 2019 21:54)

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle updates ? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.
Voorwaarden

Kalender

<<  Oktober 2019  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  6
  7  8  9101113
141516171819
21222324252627
28293031   

Willekeurige foto

kast01
Image Detail

Facebook

"Like" ons op facebook!